• Enerji Fuarı ve Kongresi
  • 21-24 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Sıfır atığın “babası” CNR Expo - İstanbul Fuar Merkezi'ne geliyor

17 - 19 Ekim tarihleri arasında, CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek olan Sıfır Atık Forumu’nda, sıfır atık kavramının babası olarak da bilinen Dünya Sıfır Atık Birliği Kurucusu Paul Connett, Avrupa Sıfır Atık Direktörü Joan Marc Simon ve Sıfır Atık Norveç Kurucusu Kristine Ullaland’ın da olduğu bilim insanları, akademisyen ve bürokratlar yaşanabilir gelecek için bilgi ve birikimlerini dinleyicilerle paylaşacaklar.
 
 
“Sıfır Atık Mümkün Mü?”, “Atık Yönetiminin Küresel Etkisi”, “Endüstriyel Sürdürülebilirlik İçin atık ve Kaynak Yönetimi” gibi birçok konu başlığının ele alınacağı Sıfır Atık Forumu, Türkiye’de, şimdiye kadar doğa için düzenlenen en büyük organizasyonlarından biri olma özelliğini de taşıyor. 
 
İsrafın önlenmesi, doğal varlıkların korunması, çevre dostu tüketim alışkanlığının kazandırılması, atık yönetimi konularında farkındalık yaratmak için düzenlenen Sıfır Atık Forumu, sektörün uluslararası temsilcilerinin yanı sıra kamu ve özel sektörün üst düzey yetkilileri ve öğrenciler tarafından takip edilecek. 
 
Entech tüm sektörü tek çatı altında buluşturacak
 
Türkiye’nin temiz çevre ve temiz gelecek hedeflerine ulaşması için önemli bir organizasyon olan Entech, CNR Holding tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve KOSGEB destekleri ile 10 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek. Fuarda, sektördeki en son gelişme ve yenilikler, sürdürülebilir çevre teknolojileri, çevreye duyarlı ürün ve uygulamalar sergilenecek.  
Entech, Türkiye’nin en önemli analiz, arıtma, araştırma ve eğitim, atık, depolama, enerji, geri dönüşüm, hava kirliliği, su, temizlik ve yüzey çalışmaları alanlarından hizmet veren yüzlerce katılımcıyı, yerli ve yabancı 30 binin üzerinde ziyaretçi ile buluşturacak.