• Enerji Fuarı ve Kongresi
  • 21-24 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Çevrenin en ticari fuarı ENTECH

Geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve sıfır atık sektörünün yerli ve yabancı firmaları tüm yenilikleri ile Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Fuarı - ENTECH'e gelecekler. Fuar çevre ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmaları binlerce uluslararası alıcı ile bir araya getirerek sektörün ticaret ve ihracat hacmine büyük katkılar sağlayacak. Kendi alanında Avrasya'nın en büyük buluşması olarak hayata geçirilen Entech Fuarı'nın katılımcıları, Türkiye'deki tüm belediyeleri başta olmak üzere kamu kuruluşları ve özel sektörün satın almacıları ile bir araya gelerek önemli iş anlaşmalarına da imza atacak.
 
 
Fuar'da sektörün ticaret hacmini artırmak için özel alım heyeti organizasyonu düzenlenecek. Alım heyeti organizasyonuna, Irak, Libya, Etiyopya, Rusya, Ukrayna, Katar, Fas, Gana, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan ve Kırgızistan'ın da aralarında olduğu 74 ülkeden gelecek sektör alıcıları katılarak katılımcı firmalarla B2B iş görüşmeleri gerçekleştirecek.
 
Fuarda katı atık, atık su, gaz atık ve elektronik atık, analiz cihazları, atık bertaraf hizmetleri, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, kentsel çevre temizlik araçları, yenilenebilir ve solar enerji gibi geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve sıfır atık sektöründe faaliyet gösteren firmalar en yeni ürün ve teknolojilerini sergileyecek.