• Enerji Fuarı ve Kongresi
  • 21-24 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Hem kendi, hem enerjisi EKOLOJİK!

Enerji alanında Avrasya'nın en büyük fuarı olma hedefi ile organize edilecek olan ENTECH - Geri dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde, 17 - 20 Ekim 2019 tarihleri arasında, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile düzenlenecek.
 
Ekolojik Enerji de Entech'e katılıyor.  Ekolojik Enerji Şirketler Grubu farklı kaynaklarda oluşan tüm atık gruplarını, yönetim hiyerarşisine uygun olarak değerlendirip, ülke ekonomisine, malzeme ve enerji olarak geri kazandırmaya devam ediyor.
 
Sosyal performans olgularını ön planda tutarak faaliyetlerini gerçekleştirmeyi, müşterilerine ve topluma sürdürülebilir kalkınma anlayışıyla hizmet vermeyi amaçlayan Ekolojik Enerji, müşterilerine en yeni teknoloji, ürün ve servisleri, çevre güvenliği sağlayarak sunma ilkesini benimsiyor.
 
Siz de, alanlarında Türkiye'nin en önemli firmalarından Ekolojik Enerji'nin de yer aldığı Entech Fuarı'nda, yeni iş bağlantıları kurmak ve iş hacminizi geliştirmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.