• Enerji Fuarı ve Kongresi
  • 21-24 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Kompost makine üreticileri ENTECH’e geliyor

Kimyasal gübre, ilaç ve katkı maddelerin kullanılmaya başlandığı 1950-60’lı yıllarda “Yeşil Devrim” olarak adlandırılan bu tarımsal üretimin, doğal dengeyi, toprak kalitesini ve insan sağlığını bozduğunu gören kamu ve özel sektör kuruluşları, özellikle son yıllarda bu konuda ciddi teknolojik yatırımlar yapmaya başladı. Günümüzde artık tamamen organik tohum ve gübre kullanımına dönmeye çalışan ziraat sektöründe, kompost ve kompost makine üreticilerin değeri ise her geçen gün artamaya devam ediyor.  
 
 
Gıda ve tarım atığından kompost gübre (organik gübre) üreten ve doğaya dönüşün en büyük destekçisi olarak görülen makine üreticileri, son teknoloji yatırımlarını ENTECH - Çevre Teknolojileri, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Fuarı’nda sergileyecek. Yerli ve yabancı binlerce profesyonel alıcı ile bir araya gelecek olan EYS Metal Sanayi, OPSİS Kompost Sistemleri, BAİS İş Makinaları ve Araç Üstü Ekipman gibi sektöre hizmet eden “Kompost Makine Üreticileri”, fuarda yeni uluslararası iş anlaşmalarına da imza atacak. 
 
ENTECH Fuarı’nda ayrıca katı atık, su ve atık su teknolojileri, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, kentsel çevre temizlik araçları, yenilenebilir ve solar enerji sektörlerinde faaliyet gösteren firmaları da ürün sergileyecek.