• Enerji Fuarı ve Kongresi
  • 21-24 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Tüm dünya temiz gelecek için çalışıyor!

Bütün dünya ülkelerinin, özellikle son yıllarda üzerinde durduğu en önemli konu çevre ve iklim değişikliği. Çevreye bilinçsizce verilen zararlar, kimyasal, evsel ve sanayi atıkları bu sorunların başlıca sebepleri arasında. Ülkeler, iklim değişikliği ve sıfır atık üzerine politikalar üretiyor, CNR Holding gibi çevreye duyarlı şirketler ise bunun için çalışıyor.
 
 
CNR, hayata geçirdiği ENTECH – Geri dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı’nı, en çevreci fuar merkezi CNR Expo  İstanbul Fuar Merkezi'nde organize ediyor. 17 - 20 Ekim tarihlerinde aralarında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteği ile düzenlenen ENTECH Fuarı, sıfır atık konusunu şirket politikası olarak benimsemiş, çevreye ve geleceğimize duyarlı firmalar tarafından oldukça ilgi çekiyor. 
 
30 bin uluslararası alıcının ziyaret etmesi beklenen ve 20 bin metrekare alanda düzenlenecek olan Enntech Fuarı ile siz de yeni iş bağlantıları kurmak ve iş hacminizi geliştirmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.