• Enerji Fuarı ve Kongresi
  • 21-24 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Liderler yılın ticareti için geliyor

Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding tarafından, çevre teknolojileri, geri dönüşüm ve sıfır atık alanında Türkiye'nin en büyük ticaret platforma olarak düzenlenen ENTECH, 2-4 Eylül 2021 tarihlerinde organize edilecek. Fuarda katı atık, su ve atık su teknolojileri, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, kentsel çevre temizlik araçları, yenilenebilir ve solar enerji sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar ürün sergileyecek.
 
CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan ENTECH Fuarı'nda, Bais Makine, Bilçev Mühendislik , Dtr Turkey Makine, Erhan Makine, Erd İnovasyon, Mimsan Grup, Öz-San Makine ve Tama Proje'nin de aralarında olduğu lider firmalar son teknoloji ürün ve hizmetleri ile yer alacak.
 
 
Özel sektör, kamu kuruluşları, sanayiciler, KOBİ'ler, OSB Yöneticileri, uluslararası girişimci ve yatırımcıların buluşma noktası olan fuar, Balkanlar, Batı Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'dan VIP alım heyetlerine de ev sahipliği yapacak.